naegino-sora

 
 
 
Mi a véleményed Soráról?
[12-1]

2010.04.09. 19:48 Idézet

én imádtam ezt a sorozatot, mert én nekem is van egy álmom és szeretném valóra váltani. tudom hogy sokmindenkinek vannak álmaik amik nekei fontosak, de nekem kűlönösen fontos ez az álom. semmi pénzért nem mondanék le róla. volt példaképem is még mostis az. de rájöttem egy fontos dologra, ha van egy példaképünk akkor ne ő rá akarjunk hasonlítanunk. legyűnk önmagunk. én megvagyok elégedve magammal. mert vannak barátaim akiktől sok támogatást kapok. szerintem ez nem csak én értem így hanem mások is.az én álmom hogy énekeljek, nem a hírnévre vágyok csak hogy a barátaim örökre mellettem legyenek, mert már 6 és fél éve vagyunk egyűtt mi hárman: én, amanda, és ráhel. még a szerelemért sem hagynánk el egymást. mindhármunknak vannak álmaink. én már a szerelemért majdnem elhagytam őket. és rájöttem hogy nagyon nagy hiba volt. a végsőkig kűzdök a barátaimért, és az álmainkért, és senki sem akadályozhat meg ebbe minket. mert mi már nagyon sokat szenvedtűnk az életbe de a végén talpraálltunk. szóval ezért szeretem ezt a mesét mert szorá olyan mint én. és az én kis világomban énekelni fogok, ahogy a mese végén szorá. enyi. szerbusztok. és ne feledjétek kapaszkodjatok az álmaitokba, ne hadjátok szemelől veszni. ezt üzeni: loretta vagyis én, amanda, és ráhel.ne feledjétek bármilyen rögös az út harcoljatok mert a szeretet mindent legyőz. főleg ha a barátok veled vannak.

 

 


2009.06.04. 13:55 Idézet
cupido.

 

nagyon imádddooom (L)   de hát ki nem.. xD     szeretm hogy soha nem adja fel :D én is ilyen akarok lenni :))

szép okos csinos..= tökéletes :DDD

kár hogy már vég evan demajd jövőre :DDDDD addig is xd viszlátt

pusziiiicsokiiii.ly


2009.05.07. 16:25 Idézet

Hát igen Sora a legjobb és Leonnal tökéletes párt alkotnak én is nagyon imádom őt


2009.01.03. 18:02 Idézet

Nagyon szeretem Sorát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan ügyes, és szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2008.07.21. 20:14 Idézet

IMÁDOM :)

 

Sora a lejobb -->>igazi példakép !!nekem :D

én is olyan vok mint ő :)tok trapézolni :Pmeg minden a személyiségem is olyasmi :D

Pusszíí mindenki


2008.05.17. 16:47 Idézet

Imádom! Ő a legjobb! Énis olyan vagyok mint Ő! Tudom a kötéltáncot, a szalagtáncot, az alap dolgokat mint a spárga, kézen állás,stb.... IMÁDOM!!PUSSZ...


2007.11.30. 21:16 Idézet
nagyon akaratos lany  megis mindent megtesz  hogy teljesuljon az alma  amilyen joszivü  mindenkinek segiteni akar es ezzel a kedves  lany mindenkinek a szivebe belopja magat

2007.08.20. 22:25 Idézet
Szora a legjobb csaly:csinos szep okos ugyes

2007.08.07. 16:31 Idézet

szerinte egy éltel teli, okos, aranyos, tehetséges lány, aki szereti aszt amit csinál.


2007.08.05. 13:18 Idézet
Ő a legszebb az egész animében! Nagyon kitartó, kedves és normális! Sora forever!!!By:Lucy

2007.07.15. 12:07 Idézet
Soa soha nem adja fel az álmát ezért szeretnék olyan lenni mint ő Kincs Titanilla Csenge

2007.06.30. 11:10 Idézet

Sora egy nagyon aranyos ,vicces,okos és csinos(szép)lány.De páratlan tehetségű is!:D Szerintem a jó szívének és a többi pozitív tulajdonságának köszönheti,hogy sztár lett!Van pár rossz tulajdonsága,de azt leküzdi ezért szerencsésnek találom!(Rossz tulajdonság:Makacsság)Nekem ő a kedvencem!Én mindig neki fogok szurkolni!Pusza:Mew-Kaleido-Inuyasha-Klubb)Puszika:Elcsi!:)))))


[12-1]

 
 •  

   

   

 • belépés
  Felhasználónév:

  Jelszó:
  SúgóSúgó
  Elfelejtettem a jelszót
   

  A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.